Franklin ijs viert België met heerlijke Belgische sorbets!

Franklin ijs viert België met heerlijke Belgische sorbets!

Krieksorbet met stukjes kers en perziksorbet op basis van Belgisch bier: twee 100% Belgische sorbets!

Sorbet op basis van Belgische bier, wij gaan er alvast van watertanden! Iedere keer opnieuw verrast Franklin ijs zijn fans met unieke en heerlijke smaken!

Krieksorbet met stukjes kers

Geïnspireerd door het traditionele, zoete Kriekbier. Een heerlijk verfrissende en fruitige smaak. Zijn subtiele bitterheid wordt geaccentueerd met een vleugje zurigheid door de stukjes kers.  

Aanbevolen verkoopprijs voor een pot van 100ml: €2,10
Aanbevolen verkoopprijs voor een pot van 500ml: €6,90

Perziksorbet op basis van perzikbier

Een overheerlijke mix tussen uniek perzikbier, zoete en sappige perziken en natuurlijke zoetstoffen die je een intens moment van frisheid geeft! Leuk weetje: Het unieke perzikbier werd speciaal voor Franklin ijs ontwikkeld door een kleine ambachtelijke brouwerij.

Aanbevolen verkoopprijs voor een pot van 100ml: €2,10
Aanbevolen verkoopprijs voor een pot van 500ml: €6,90

Deze made in Belgium sorbets worden gemaakt zonder toegevoegde suiker en met 100% natuurlijke zoetstoffen waardoor ze een heerlijk zoete smaak hebben. Daarnaast worden ze steeds ontwikkeld in samenwerking met lokale producenten. De bieren worden in België geproduceerd en elk recept wordt herwerkt tot de meest unieke sorbet- en ijssmaken.

Proeven maar!

Voor meer informatie en de verkooppunten: https://www.glacesfranklin.com/nl/

 

Margaux Vigneron oSérieux!

 

Over GlacesFranklin

Franklin besefte het al snel: veel ijscreaties boeten in aan aroma’s en authenticiteit omdat er (te veel) suiker wordt gebruikt tijdens het bereidingsproces. Een grotere uitdaging had hij niet nodig: het creëren van overheerlijk ijs met uitzonderlijke smaken, maar zonder toegevoegde suikers. 

Het resultaat is ambachtelijk, vernieuwend en 100% Belgisch ijs dat inmiddels de harten van heel wat fijnproevers heeft veroverd. Een licht en smeuïg ijs dat zich onderscheidt dankzij zijn authentieke en verrassende smaken en aroma’s. Als je een Franklin ijsje eet, geniet je bovendien van ijs met het Nutri-Score A-label in milieuvriendelijke potje en ondersteun je een hele keten van Belgische producenten.

Sinds de lancering op de Belgische markt in 2016 zijn de smeuïge en delicieuze ijsjes te koop bij Belgische supermarkten  in de ambachtelijke/premiumafdeling. Franklin combineert een unieke vakkennis met ’s werelds allerbeste ingrediënten en is een absolute meester (-ijsbereider) van authentieke Belgische smaken.