Franklin ijsjes, ambachtsman 2019?

Franklin ijsjes, ambachtsman 2019?

De ijsjes uit Binche plaatsen zich bij de laatste 10 kandidaten van de 500 voor de publieksprijs van de wedstrijd Ambacht in de Kijker.

Deze nationale wedstrijd heeft als doel de rijkdom van de Belgische ambachtelijke sector in de kijker te zetten, de vaardigheden van ambachtslui te promoten en jongeren opnieuw warm te maken voor deze beroepen. Het is de perfecte vitrine voor kleine ambachtsmannen om hun passie en know-how te tonen en één van de 10 ambassadeurs van het Belgische vakmanschap te worden!

Elk jaar selecteert het comité van Ambacht in de Kijker 10 laureaten voor de kwaliteit van hun product, maar eveneens voor hun afgelegd parcours. Glaces Franklin is één van de 10 ambachtelijke ambassadeurs voor 2019 en ook zij dingen dus mee naar de felbegeerde publieksprijs. Stemmen kan nog steeds via deze link.

Zullen deze 100% Belgische en volledig ambachtelijk gemaakte ijsjes zonder toegevoegde suikers het hart van de jury laten smelten? Het antwoord volgt tijdens de prijsuitreiking op 12 juni.

Voor meer info:

 

Margaux Vigneron oSérieux!

 

Over GlacesFranklin

Franklin besefte het al snel: veel ijscreaties boeten in aan aroma’s en authenticiteit omdat er (te veel) suiker wordt gebruikt tijdens het bereidingsproces. Een grotere uitdaging had hij niet nodig: het creëren van overheerlijk ijs met uitzonderlijke smaken, maar zonder toegevoegde suikers. 

Het resultaat is ambachtelijk, vernieuwend en 100% Belgisch ijs dat inmiddels de harten van heel wat fijnproevers heeft veroverd. Een licht en smeuïg ijs dat zich onderscheidt dankzij zijn authentieke en verrassende smaken en aroma’s. Als je een Franklin ijsje eet, geniet je bovendien van ijs met het Nutri-Score A-label in milieuvriendelijke potje en ondersteun je een hele keten van Belgische producenten.

Sinds de lancering op de Belgische markt in 2016 zijn de smeuïge en delicieuze ijsjes te koop bij Belgische supermarkten  in de ambachtelijke/premiumafdeling. Franklin combineert een unieke vakkennis met ’s werelds allerbeste ingrediënten en is een absolute meester (-ijsbereider) van authentieke Belgische smaken.