Franklin lanceert « Classic Mix » !

Een box met 4 overheerlijke ijssmaken

Smelt jij ook voor de heerlijke artisanale en 100% Belgische ijsjes zonder toegevoegde suikers van Franklin?  

Kan jij ook moeilijk kiezen tussen de verschillende smaken en wil je ze de volgende keer maar wat graag allemaal in je shoppingkarretje steken? Dan hebben we goed nieuws! Franklin lanceert in exclusiviteit bij Delhaize zijn allereerste box met een mix van 4 klassieke smaken in kleine potjes van 100ml (Bourbon Vanilla of Madagascar, echte Belgische chocolade, zomeraardbeien en Robusta-koffie).

De opportuniteit bij uitstek om alle Franklin ijsjes te (her)ontdekken! Kiezen hoeft niet meer. Je kan ze nu allemaal proeven. Heerlijk toch!

Bovendien steun je als je smult van een heerlijk Franklin ijsje ook de lokale economie van ons kleine landje. Ons ijs wordt  namelijk enkel en alleen bereid met de beste ingrediënten van kleine lokale producenten.  Alweer een goede reden  om Franklin ijsjes te eten😊

Prijs van de box: 6,99€. En vanaf 25 juni tot eerst juli krijg je bij Delhaize 25% korting! Vraag ernaar.

 

Margaux Vigneron oSérieux!

 

Over GlacesFranklin

Franklin besefte het al snel: veel ijscreaties boeten in aan aroma’s en authenticiteit omdat er (te veel) suiker wordt gebruikt tijdens het bereidingsproces. Een grotere uitdaging had hij niet nodig: het creëren van overheerlijk ijs met uitzonderlijke smaken, maar zonder toegevoegde suikers. 

Het resultaat is ambachtelijk, vernieuwend en 100% Belgisch ijs dat inmiddels de harten van heel wat fijnproevers heeft veroverd. Een licht en smeuïg ijs dat zich onderscheidt dankzij zijn authentieke en verrassende smaken en aroma’s. Als je een Franklin ijsje eet, geniet je bovendien van ijs met het Nutri-Score A-label in milieuvriendelijke potje en ondersteun je een hele keten van Belgische producenten.

Sinds de lancering op de Belgische markt in 2016 zijn de smeuïge en delicieuze ijsjes te koop bij Belgische supermarkten  in de ambachtelijke/premiumafdeling. Franklin combineert een unieke vakkennis met ’s werelds allerbeste ingrediënten en is een absolute meester (-ijsbereider) van authentieke Belgische smaken.