Ijsjes smullen en toch bikiniproof? Dat kan met Franklin!

Ijsjes smullen en toch bikiniproof? Dat kan met Franklin!

De zomer is in het land! En wie zon zegt, zegt natuurlijk ook ijsjes! Maar wat als je ook absoluut  bikini proof wil blijven?  Kies dan simpelweg voor Franklin Ijses. Heerlijk, artisinaal gemaakt en lief voor je body... Wist je trouwens dat een Franklin ijsje van 100ml minder calorieën bevat dan een banaan?! Genieten dus maar zonder enig schuldgevoel!

Laat ons samen een van Franklin's klassiekers onder de loep nemen: ‘Bourbon Vanilla of Madagascar’-roomijs

Dit ijs zorgt voor een ware explosie van intense smaken. De vanillestokjes behoren tot de beste ter wereld en worden met de grootste zorg bewerkt opdat hun authentieke parfum optimaal vrijkomt. Het ijs wordt artisanaal bereid met rauwe melk en verse boter van Belgische bodem en natuurlijke zoetstoffen. Het bevat de volgende voedingswaarden:

Prijs voor een potje van 100ml: 2,10€ - Prijs voor een pot van 500ml: 6,90€

Een ander voorbeeld? Milk Chocolate Praliné

De delicaat gemalen hazelnootstukjes geven deze zoete ontmoeting tussen melkchocolade en praliné net dat tikkeltje extra. En... een potje van 100 ml (70g) bevat slechts 109,2kcal. Heerlijk smullen dus zonder impact op je bikinibody.  

Prijs voor een potje van 100ml: 2,10€ - Prijs voor een pot van 500ml: 6,90€

Goed om weten!
De gemiddelde caloriewaarde van
Franklin ijsjes schommelt tussen 60 en 110kCal, volgens de smaak en voor een potje van 100ml

Meer informatie:

Voor verkooppunten klik hier

 

 

Margaux Vigneron oSérieux!

 

Over GlacesFranklin

Franklin besefte het al snel: veel ijscreaties boeten in aan aroma’s en authenticiteit omdat er (te veel) suiker wordt gebruikt tijdens het bereidingsproces. Een grotere uitdaging had hij niet nodig: het creëren van overheerlijk ijs met uitzonderlijke smaken, maar zonder toegevoegde suikers. 

Het resultaat is ambachtelijk, vernieuwend en 100% Belgisch ijs dat inmiddels de harten van heel wat fijnproevers heeft veroverd. Een licht en smeuïg ijs dat zich onderscheidt dankzij zijn authentieke en verrassende smaken en aroma’s. Als je een Franklin ijsje eet, geniet je bovendien van ijs met het Nutri-Score A-label in milieuvriendelijke potje en ondersteun je een hele keten van Belgische producenten.

Sinds de lancering op de Belgische markt in 2016 zijn de smeuïge en delicieuze ijsjes te koop bij Belgische supermarkten  in de ambachtelijke/premiumafdeling. Franklin combineert een unieke vakkennis met ’s werelds allerbeste ingrediënten en is een absolute meester (-ijsbereider) van authentieke Belgische smaken.