Wat als België een ijsje was?

... dan proefde het gegarandeerd naar één van de volgende smaken: 
Belgian Babelutte with a hint of sea salt en Belgian Cuberdon with pieces of raspberry

Franklin Ijsjes, overheerlijk roomijs zonder toegevoegde suikers van bij ons, dompelt je deze zomer onder in échte authentieke Belgische smaken.  

Belgian Cuberdon with pieces of raspberry
Of je ze nu neuzekes of cuberdons noemt, deze paarsrode snoepjes met hun typerende kegelvorm zijn in België een waar begrip. Het Cuberdonijs van Franklin verrast met zijn zachte en smeuïge karakter. Het ijs heeft dezelfde smaak als zijn kegelvormige broer en onthult zijn fruitige aroma’s op de meest subtiele wijze. De fijne stukjes framboos zorgen voor een zurige toets.

Prijs voor een pot van 100ml: 2,10€ - Prijs voor een pot van 500ml: 6,90€

Belgian Babelutte with a hint of sea salt
Aan de kust liggen ze in zowat iedere vitrine, de Babelutten. Het botersnoepje dat symbool staat voor dat heerlijke vakantiesfeertje.  Het babeluttenijs van Franklin met een vleugje zout voert je terug naar je kindertijd. Het voor onze Belgische kust zo typische karamelijs combineert intense, zoete smaken met een subtiel vleugje zout dat het geheel mooi in balans brengt. 

Prijs voor een pot van 100ml: 2,10€ - Prijs voor een pot van 500ml: 6,90€

Voor meer informatie

 

Margaux Vigneron oSérieux!

 

Over GlacesFranklin

Franklin besefte het al snel: veel ijscreaties boeten in aan aroma’s en authenticiteit omdat er (te veel) suiker wordt gebruikt tijdens het bereidingsproces. Een grotere uitdaging had hij niet nodig: het creëren van overheerlijk ijs met uitzonderlijke smaken, maar zonder toegevoegde suikers. 

Het resultaat is ambachtelijk, vernieuwend en 100% Belgisch ijs dat inmiddels de harten van heel wat fijnproevers heeft veroverd. Een licht en smeuïg ijs dat zich onderscheidt dankzij zijn authentieke en verrassende smaken en aroma’s. Als je een Franklin ijsje eet, geniet je bovendien van ijs met het Nutri-Score A-label in milieuvriendelijke potje en ondersteun je een hele keten van Belgische producenten.

Sinds de lancering op de Belgische markt in 2016 zijn de smeuïge en delicieuze ijsjes te koop bij Belgische supermarkten  in de ambachtelijke/premiumafdeling. Franklin combineert een unieke vakkennis met ’s werelds allerbeste ingrediënten en is een absolute meester (-ijsbereider) van authentieke Belgische smaken.